Mika on TEHO energiajuoma?

Mikä on TEHO energiajuoma?

Teho (energiajuoma) TEHO on suomalainen Olvin valmistama energiajuoma. Se lukeutuu Suomen suosituimpiin energiajuomiin.

Miksi Energiajuomia ei suositella aikuisille?

nergiajuomista voi aiheu- tua haittoja myös aikuisille. Kofeiiniherkille ihmisille (usein nuorille) energiajuomien runsas käyttö voi aiheuttaa sydämen- tykytystä, hengenahdistusta, vapinaa, huonovointisuutta ja huimausta. Energiajuomia ei suositella myöskään raskaana oleville.

Onko energiajuomat haitallisia hampaisiin?

Energiajuomat ovat haitallisia hampaille ja juomien lipittämi- nen tekee hampaisiin kohdis- tuvasta happohyökkäyksestä pitkäaikaisen. Energiajuomat aiheuttavat hampaiden reikiin- tymistä sekä hammaseroosiota eli hampaiden kulumista. Eroosio voi johtaa vihlontaan, lohkeiluihin ja purennan muuttumiseen.