Wat is een doorlopend krediet?

Wat is een doorlopend krediet?

Het verschil tussen een persoonlijke lening en een doorlopend krediet zit dus vooral in een stuk zekerheid en flexibiliteit. Je kiest voor een persoonlijke lening als je concreet weet waarvoor je wilt lenen. Een doorlopend krediet is vooral handig als je een tijd wat extra geld achter de hand wilt hebben. Met een persoonlijke lening weet je in

Wat is de maandaflossing van de persoonlijke lening?

Bij een persoonlijke lening wordt de maandaflossing vastgelegd bij het ondertekenen van het contract. Deze wordt bepaald aan de hand van het geleende bedrag, de looptijd van de lening en het jaarlijks kostenpercentage (JKP). U weet dus elke maand welk bedrag u moet betalen. Kan Beobank mijn aanvraag voor een persoonlijke lening weigeren?

Wat is een persoonlijke lening betekenis?

Persoonlijke lening betekenis. Een persoonlijke lening is een leenvorm waarbij van tevoren eigenlijk alles vaststaat. Je leent een vast bedrag, tegen een vast rentepercentage en een vastgestelde looptijd. Ga je een persoonlijke lening afsluiten, dan weet je dus precies wanneer je hoeveel kwijt bent en wat de lening je uiteindelijk kost.